2 Pomo Mak En Is Ieuk Er Dan Gokk

De twee meest populaire 2 Pomo Mak en IS Heck There They Go? decks waren de eerste twee decks waarmee ik als beginner begon te spelen. Na een tijdje realiseerde ik me dat ze meer een mentaal spel waren en niet een fysiek spel, dus ik dacht dat ik over mijn denkproces zou praten als ik deze decks speelde.

Beide decks zijn eenvoudig, leuk en gemakkelijk te leren, maar de vraag is: wat is Heck There They Go? Het antwoord is beide! Als je een nieuwe speler bent en je voeten nat wilt maken met een standaard deck dat niet al te veel tijd kost, dan zijn de twee decks uitstekende keuzes. Deze decks geven je een snelle introductie tot Magic zonder de ontberingen van een gecompliceerd startendeck te hoeven doorstaan.

Het eerste deck waarmee ik begon was de Pomo en is Heck There They Go? dek. Dit is het basisdeck waarmee elke speler zou moeten beginnen, omdat het je een snelle introductie geeft tot het spel. Het heeft ook alles wat je nodig hebt in een deck, van basisprincipes zoals land, wezens en spreuken om je gameplay soepel te laten verlopen.

Het Pomo-deck heeft de mogelijkheid om al je wezens groter te maken wanneer het aanvalt, en dit zal ervoor zorgen dat de tegenstander moeite heeft om je wezens te verwijderen en je wat vrij leven te geven! Met dit kaartspel kun je een wezen spelen als reactie op een aanval en dat wezen gratis doden! Dit is geweldig als je tegenstander je aanvalt terwijl hij maar één of twee wezens heeft.

Het tweede deck waar ik het over wilde hebben is de IS Heck There They Go? dek! Dit deck speelt anders dan het Pomo-deck, maar speelt niet veel anders dan het IS Heck There Then Go! dek. Het belangrijkste verschil is dat je heel veel kaarttrekkingen en wezenskracht krijgt, waardoor je kunt winnen door te tekenen of door de wezens van je tegenstander kleiner te maken!

Nu wil ik het nog even hebben over elk van deze decks, en proberen de vraag te beantwoorden: Heck There They Go? ! Het antwoord is beide! Het eerste deck waarmee ik begon was de Pomo en is Heck There Then Go!

Als je een beginner bent die nog niet weet hoe je het spel moet spelen, dan is dit een geweldig startersdeck om het spel te leren, want het kost geen tijd! En het is geweldig om te weten dat je de kans hebt om een ​​beetje te verliezen en te spelen! !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *