Celebs Die in De Joker Spelen

Een paar weken geleden was er tijdens de Oprah-show een discussie tussen Oprah Winfrey en Robin Williams over waarom zoveel celebs de joker spelen in hun favoriete tv-shows. Robin vertelde Oprah dat ze de rol van clown nooit zouden hebben kunnen spelen als de grote komedies hun carrière niet mogelijk maakten. Robin zei verder dat hij van clowns hield omdat ze zo grappig waren en hij hield van de manier waarop ze zich vermaakten.

Het is interessant om te zien dat beroemdheden zoveel plezier beleven aan wat ze leuk vinden en wanneer ze iets voor zichzelf willen doen. De meesten van hen hebben waarschijnlijk nooit de kans gekregen om zichzelf te spelen. Maar nu we Robin Williams en Oprah Winfrey en Ellen DeGeneres hebben, kiezen veel andere beroemdheden ervoor om de clown te spelen in hun tv-shows. Dit is echt interessant omdat het laat zien hoe populair dit personage is geworden.

Toen Oprah deze kwestie met Robin Williams besprak, wees ze erop dat Ellen DeGeneres en Robin op een vergelijkbare manier clowns speelden in hun talkshow. Het verschil was dat Ellen en Robin al een aanhang voor zichzelf hadden opgebouwd en dit leidde ertoe dat ze dit personage speelden als een onderdeel van hun algehele persoonlijkheid en persona. Dit leidde ertoe dat ze werden gezien als personages die leuk en interessant waren om naar te kijken, ook al was het personage zelf niet erg grappig.

Het belangrijkste verschil is dat Robin en Ellen hun clown-personage gebruikten om humor en entertainment binnen te halen. In plaats van gewoon een clown op de tv te zijn, werden het personages die grappig en vermakelijk waren. Ze werden sterren en konden daarbij serieus geld verdienen. Beroemdheden proberen constant controle te krijgen over hun imago, inclusief clownerie.

Celebs gebruiken dit personage niet alleen om hun imago onder controle te krijgen, maar ze gebruiken het personage Clown ook als een voertuig om anderen iets over het leven te leren. Robin en Ellen waren in staat om het personage Clown te gebruiken als inspiratiebron in hun eigen leven, op de manier waarop ze anderen konden inspireren om dingen te doen en dingen te overwinnen waarvan ze dachten dat ze onmogelijk waren. Robin en Ellen konden populairder worden dan ze waren voordat ze het personage Clown in hun tv-shows begonnen te spelen.

De sleutel tot dit succes en deze populariteit is dat Robin en Ellen een manier hebben gevonden om het te laten werken met hun huidige publiek en het leuk en spannend te maken. Dit betekent dat het personage Clown tegelijkertijd op een vermakelijke en opwindende manier voor het publiek gespeeld moet worden. En dat ze er ook voor moeten zorgen dat het past bij het personage dat ze spelen vanwege hun persoonlijkheden en hoe ze graag met mensen omgaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *