Ground Mount Solar Design

Duurzame stroom is de norm geworden voor huizen over de hele wereld. Tegenwoordig is meer dan tweederde van de woningen uitgerust met een soort zonnetechnologie om te besparen op de elektriciteitsrekening en bij te dragen aan groen bouwen. De zon is een gratis hernieuwbare hulpbron die onbeperkte zonne-energie levert zonder externe input. Dit betekent dat een huis jarenlang overtollig vermogen kan opwekken zonder dat er dure externe apparatuur nodig is.

Op de grond gemonteerde zonne-energie is een type zonnestelsel dat ondergronds wordt geïnstalleerd om de energie van de zon te benutten en op te slaan voor gebruik ‘s nachts. De technische diensten van Suntuiety Solar die worden aangeboden door het energiebeheerbedrijf bieden klanten onbeperkte technische ondersteuning bij het ontwerp, de installatie, de installatie, de systeembewaking, de systeemconfiguratie en het doorlopende energiebeheer op de grond en op het dak. Sinds 2020 beveiligt, installeert en onderhoudt Suntuuity Solar op de grond gemonteerde zonne-energiesystemen met een zeer innovatieve benadering van het hele proces, waarbij zowel residentiële als commerciële klanten geavanceerde service worden geboden.

Zonne-energiesystemen zijn nu verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan maten, soorten en uitvoeringen. Zo zijn residentiële zonne-energiesystemen beschikbaar voor alle afmetingen van woongebouwen, van kleine appartementen met één slaapkamer tot grote commerciële gebouwen en industriële faciliteiten. Commerciële zonne-energiesystemen zijn iets groter en kunnen meer dan één installatie van stroom voorzien, hoewel dit afhangt van de benodigde ruimte en de grootte van de locatie. Er zijn ook grondmontagesystemen, die zijn ontworpen om stroom te leveren aan een enkele faciliteit. Deze zijn goedkoper en minder complex in vergelijking met zonnesystemen op daken.

Op de grond gemonteerde systemen vereisen een speciale boormethode. Een zonnepaneel bestaat uit een toren gemaakt van zonnecellen die worden ondersteund door een torenondersteuningsframe. Het zonnepaneel is gebouwd op een geïsoleerde metalen plaat. Met de plaat kan de energie van de zon worden opgevangen en omgezet in bruikbare elektriciteit. Elke zonnecel is ontworpen om een ​​bepaald percentage van de zonnestraling op te vangen. Tussen de cellen loopt een gelijkstroom om de energie over te brengen naar een batterij, die deze vervolgens kan opslaan en weer kan afgeven als er zonlicht op valt.

Op de grond gemonteerd zonne-ontwerp houdt in dat de platen op het dak of bovenop een gebouw worden geïnstalleerd. De metalen plaat wordt vervolgens op de fundering van het dak vastgezet. Een metalen paal, openingen genaamd, wordt in de platen geboord om ze op het dak te kunnen monteren en bevestigen om ze op hun plaats te houden.

In het verleden waren grondbevestigingen de enige beschikbare optie voor residentiële en commerciële toepassingen. Vanwege de toegenomen vraag van de consument en de opkomst van zonnepanelen zijn er nu montagesystemen beschikbaar voor residentieel en commercieel gebruik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *