How Do I Convert My Home to Solar Power

Als je wilt weten hoe ik mijn huis ombouw naar zonne-energie, dan kun je nu meteen beginnen. Dit artikel zal uw gids zijn om uw eigen zelfgemaakte zonne-energiesysteem te bouwen, zodat u uw huis van stroom kunt voorzien met natuurlijke energie.

Je moet hier even over nadenken, als het elektriciteitsnet uitvalt, is er geen plek waar je heen kunt met stroom. Het kan zijn dat u een bedrijf heeft of een boerderij heeft en het enige wat u hoeft te doen is een deel van deze gratis stroom te krijgen en beschikbaar te maken voor het publiek. Denk er over na; hoeveel mensen zijn bereid u te betalen voor uw macht?

Dus hoe verander ik mijn huis in een zonne-energiesysteem? Nou, het is vrij eenvoudig als u deze instructies letterlijk volgt. Eerst moet je een zonnepaneel aanschaffen. Dit is een zonnepaneel dat op je dak of ergens in je achtertuin wordt geplaatst dat overdag veel zon krijgt en ‘s nachts veel zonlicht ontvangt.

De zonnepanelen moeten op het dak worden gemonteerd, aangezien de zon er ‘s nachts nooit op schijnt en je moet ervoor zorgen dat ze naar het zuiden gericht zijn richting de zon. Vervolgens moet je wat van de materialen verzamelen, zoals koperdraden, multiplex, plasticard en wat houtlijm. Ook heb je PVC-buizen nodig, een heteluchtballon en natuurlijk het zonnepaneel en montagebeugels.

De volgende stap is om het hout te zagen en met de lijm de plasticard aan de bovenkant van het zonnepaneel te bevestigen. Ook dient u de draden aan de montagebeugels te bevestigen zodat u het zonnepaneel aan de heteluchtballon kunt bevestigen.

Zodra alle hardware op zijn plaats zit en de lijm is opgedroogd, moet je de zonnepanelen op het dak van je huis bevestigen. Het is het beste om een ​​vriend te laten helpen bij het installeren van de panelen als u niet weet hoe, zodat ze de panelen op hun plaats kunnen houden terwijl u ze op het dak monteert.

Na installatie van het zonnepaneel en montage op de heteluchtballon duurt het even voordat het op zijn plaats zit. Het laatste dat u wilt, is dat u van uw werk naar huis komt en erachter komt dat u een dag aan werk hebt verspild alleen omdat het slecht weer was.

Door de bovenstaande stappen te volgen, bent u op weg om uw huis om te bouwen naar zonne-energie en bespaart u geld doordat u niet hoeft te betalen om uw oude elektrische stroom te vervangen. Misschien kunt u zelfs uw oude elektriciteitscentrales uitschakelen, want het maakt sowieso geen verschil als het om het weer gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *