How to Build Solar Panels

Hoe zonnepanelen te bouwen – gratis! Zonne-energie is een geweldige hulpbron voor ons allemaal, vooral voor degenen die in de droge streken van het land wonen. Het bouwen van zonnepanelen met gratis zonnepaneelplannen is uw keuze als u er gebruik van wilt maken. Bijvoorbeeld, voor de doeleinden van deze voorbeelden (en binnen gratis zonnepaneelplannen), zal u laten zien hoe u standaardformaat en geschikte zonnepanelen kunt bouwen en ongeveer 63 watt aan zonne-energie kunt opwekken.

Nu ik u de basisprincipes van het bouwen van panelen heb beschreven, gaan we verder met het bouwen van zonnepanelen met gratis zonnepaneelplannen. Dit zijn drie eenvoudige stappen die u zullen helpen bij het maken van uw allereerste zonne-energiesysteem.

Stap nummer één. U moet de materialen verzamelen die nodig zijn om het zonne-energiesysteem te bouwen. Dit omvat koperdraad, glazen pot, multiplex, aluminiumfolie, paperclips en een rekenmachine.

Stap twee. U moet nu de glazen pot en het koperdraad voorbereiden. Zorg ervoor dat de glazen pot is schoongemaakt en afgestoft. De koperdraad moet voorgeboord worden om in het gat in de pot voor de draad te passen.

Stap drie. De tweede stap is om het triplex in de aluminiumfolie te rijgen. U moet dit door het gat in de pot halen. U kunt dit doen door een korte lengte van het triplex te maken door een haak aan het triplex te rijgen en deze in een rechte hoek in de sleuf in de folie te buigen.

Stap vier. Nu moet je de glazen pot pakken en deze in het andere uiteinde van de koperdraad steken. De draad moet in de glazen pot worden gestoken, zodat de draden op en neer lopen. Je moet dan het koperdraad buigen zodat deze door de sleuven in de glazen pot loopt.

Stap vijf. De volgende stap is om de glazen pot voorzichtig in de aluminiumfolie te schroeven. Zorg ervoor dat het stevig op zijn plaats zit. Zodra het goed op zijn plaats is geschroefd, moet u de zijkanten terug over de draden vouwen en de glazen kan plaatsen zodat u deze gemakkelijk kunt verwijderen.

Stap zes. Om af te werken, moet u de draden aan de andere kant van de folie bevestigen en ze door een gat in het plaatwerk halen.

De bovenstaande stappen zijn een eenvoudige manier om zonnepanelen te bouwen met gratis zonnepaneelplannen. Het lijkt misschien gemakkelijk, maar het zal u verbazen hoeveel mensen niet de tijd nemen om deze stap uit te voeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *