Make Your Own Diy Solar System

Maak je eigen DIY-zonnestelsel – is dit mogelijk?

Wil je leren hoe je je eigen DIY zonnepaneel kunt bouwen? Een zonnepaneel is een van de meest goedkope en eenvoudig te bouwen zonne-energiesystemen die u kunt vinden. Veel mensen zoeken naar een gemakkelijkere manier om gratis elektriciteit op te wekken.

U kunt een kant-en-klaar zonnepaneel kopen dat lang meegaat als u er goed voor zorgt. Ik denk dat dit misschien duurder is dan het zelf bouwen. U moet op zijn minst een aantal materialen in handen hebben en iemand de montage voor u laten doen.

Om je eigen zonnepaneel te maken heb je een paar items nodig. Het eerste dat u moet kopen, zijn de fotovoltaïsche cellen. Hoe meer zonnecellen u koopt, hoe groter het paneel wordt. Ik raad aan om twee dozijn of meer te kopen.

Je hebt ook multiplex nodig om je zonnestelsel te bouwen. Het zal een stuk goedkoper zijn om triplex te kopen dan een soort zonnecellen, draden te kopen en het paneel zelf te monteren. U heeft een bevestigingsmiddel nodig voor het triplex. Ik zou aanraden om een ​​beugel en wat schroeven te kopen en deze in plaats daarvan te gebruiken.

Nu moet je wat soldeer en vloeimiddel kopen. Dit wordt gebruikt om de cellen met elkaar te verbinden wanneer u ze in het paneel monteert. Het beschermt ook de panelen tegen weersinvloeden.

Ten slotte heb je een soort zonnecellen, draden en montagebeugels nodig. U kunt al deze items kopen bij de ijzerhandel. De meeste mensen bouwen liever hun eigen systeem om geld te besparen. Het kan een paar dagen duren om er zelf een te bouwen en het zal je een lonend gevoel geven te weten dat je je gezin duizenden dollars hebt bespaard.

Naar mijn mening zijn er verschillende redenen waarom u uw eigen zonne-energiesysteem zou moeten bouwen. Ten eerste is het veel minder duur dan het kopen van een commercieel geproduceerd systeem. Ten tweede geeft het je iets terug voor alle elektriciteit die je opwekt.

Ten slotte hou ik echt van het idee om mijn eigen systeem te kunnen maken, omdat ik 100% van de energie die ik opwek, zal gebruiken. Ik bespaar niet alleen geld, maar ook het milieu. Als je niet wilt bijdragen aan de vervuiling van onze planeet, zou je moeten overwegen om je eigen systeem te bouwen. ook.

Ik heb jaren gezocht naar manieren om mijn eigen zonne-energie te maken, maar tot voor kort had ik geen succes. Ik vond eindelijk een boek en een website die me lieten zien hoe ik mijn eigen zonne-energie kon bouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *