Newest Casino June Nl

Het New Orleans Jazz and Heritage Festival wordt in juni van dit jaar een speciaal evenement voor de inwoners van New Orleans en toeristen. Een paar maanden geleden organiseerde de stad het tweede Jazz Fest in New Orleans.

Met de komst van het tweede Jazz Fest zijn er al plannen om dit jaar weer een Jazz Festival te organiseren. Dit nieuwe Jazz Festival staat gepland voor 6 juni in de Mercedes Benz Superdome. Het New Orleans Jazz and Heritage Festival wordt een geweldig evenement, dat zeker veel spannende evenementen zal brengen voor de inwoners van New Orleans.

Het Jazz Festival vindt plaats in de week van 5 juni, voor de Superdome. Bovendien zal het ook plaatsvinden in het Louis Armstrong Park. Het New Orleans Jazz Festival duurt het hele weekend.

Er staan ​​al muziekopstellingen klaar voor het New Orleans Jazz Festival van dit jaar. Deze muziekreeksen omvatten bands als: The Roots, the String Cheese Incident, Paul McCartney, het Dave Brubeck Quartet, Taj Mahal, Paul Young, King & the Shih Tzus, Blues Traveler, Taj Mahal en meer. Afgezien van de geweldige muziekopstellingen, zijn er ook een aantal andere opwindende evenementen die je kunt verwachten tijdens het New Orleans Jazz and Heritage Festival.

Een paar maanden geleden vond er een nieuwe Mardi Gras-parade plaats. De stad viert Mardi Gras, een katholieke feestdag. Hoewel er veel mensen zijn die niet katholiek zijn, vieren ze het ook, net als de meerderheid van de mensen in de Verenigde Staten. Dit specifieke evenement is echter niet gerelateerd aan het Jazzfestival. De Mardi Gras Parade is een ander feest, dat wordt georganiseerd om de voorouders te eren.

Het New Orleans Jazz Festival wordt niet alleen een geweldig evenement voor de inwoners en bezoekers van New Orleans, maar het wordt ook een evenement dat ook de toeristen van New Orleans veel opwinding zal brengen. Het is een geweldige manier om mensen weer welkom te heten in de stad nadat ze een tijdje weg zijn geweest. Met het grote New Orleans Jazz Festival kan de stad haar toeristisch aan de wereld laten zien dat ze nog steeds een bruisende stad is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *