Randum Runner De Luxe

De Runner De Luxe is een veelzijdig model dat is ontworpen om de ruigste straten en trottoirs aan te kunnen. Dit sterk oplaadbare voertuig is een geweldige optie voor degenen die hun motor of scootmobiel op een behoorlijk ruig terrein willen meenemen.

De Runner De Luxe is er in twee verschillende stijlen. Ten eerste is er de hard-core racefiets met een voorbumper met een agressieve set spatbordopeningen, terwijl de meer conservatieve hardtopversie is uitgerust met standaard spatbordopeningen.

Met zijn krachtige prestaties is de Randum Runner De Luxe ontworpen om elk terrein aan te kunnen. Dit betekent dat hij wegen met kasseien, los grind en zelfs modderpoelen aankan. Hij is sterk genoeg om door het ruigste deel van elke straat te rijden en door zijn lichte gewicht is hij gemakkelijk te manoeuvreren in bochten en over hobbels en kuilen.

Qua styling is de hardtopversie eenvoudigweg eenvoudig en functioneel. De hardtopversie heeft echter ook veel handige extra’s die het voertuig enorm veelzijdig maken. Zo kun je eenvoudig een laadbak toevoegen om je fietsen en andere spullen in op te bergen. De hardtop maakt het ook gemakkelijk om het voertuig van de grond te tillen en zonder al te veel moeite toegang te krijgen tot de opbergruimte.

Een ander kenmerk van de Randum Runner De Luxe is de aanwezigheid van een neerklapbare achterklep, waardoor u uw spullen veilig en gemakkelijk vervoert. Deze kan worden opgevouwen en achter de auto worden opgeborgen wanneer deze niet wordt gebruikt. Dit is echt handig als je je fiets wilt meenemen maar niet het risico wilt lopen om over het losse grind van een straat te struikelen.

De Randum heeft ook een ingebouwde noodrem en een veiligheidssysteem dat de motor kan uitschakelen en stoppen met bewegen wanneer iets het voertuig probeert binnen te dringen. De remmen zijn zo sterk dat ze kunnen voorkomen dat de auto gaat rijden, zelfs als de voorwielen vastzitten. Bovendien wordt hij geleverd met een noodaccu en kan hij ook dienst doen als trekvoertuig. dus als u uw auto snel van de ene locatie naar de andere moet verplaatsen, dan zorgt dit hardtopvoertuig ervoor dat u een veilig vervoermiddel heeft.

Voor luxere voertuigen kunt u de Randum Runner De Luxe overwegen. Hij wordt geleverd met een volledig interieur inclusief stoelen en lederen stoelen. Het heeft lederen hoofdsteunen, een lederen schuifdak, een verwarmd stuur en een radio met cd-speler.

Een ander kenmerk van de Randum is de opblaasbare gastank, die geweldig is voor die lange reizen en helpt om de brandstofkosten laag te houden. Het heeft ook een opbergvak voor het voertuig en een opbergkoffer voor enkele van uw persoonlijke bezittingen. Hij wordt ook geleverd met een extra bagageruimte voor het opbergen van uw bagage, zodat u ruimte kunt besparen in uw kofferbak. U kunt zoveel spullen meenemen als u wilt, want de auto heeft achterin drie rijen planken voor vracht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *