Solar Appliances Western Canada

De westelijke provincies van Canada kennen een hausse op de markt voor zonne-energie-apparaten, waarbij het aantal installaties met grote sprongen toeneemt. De zon is een geweldige bron voor verwarming in noordelijke gebieden zoals Manitoba en Ontario, maar is ook een fantastische bron voor verkoeling, vooral tijdens de zomermaanden.

Hoewel systemen voor verwarming en koeling op zonne-energie over de hele wereld populair worden, vooral in het westen, is het nog steeds relatief ongebruikelijk om ze in het zuiden of in regio’s waar de temperaturen lager zijn, te zien. Bovendien zijn er veel voorschriften die de installatie van zonne-energie-apparaten verbieden die de zonnestralen gebruiken voor verwarming en koeling. Dit is de reden waarom deze systemen zo populair zijn geworden in het westen, waar de zon een constante energiebron is die gemakkelijk te onderhouden en te gebruiken is.

Zonnewarmtepompen zijn een goed voorbeeld van een zonneapparaat dat kan worden gebruikt om uw huis ‘s nachts te verwarmen en uw huis overdag te koelen. Deze zijn ook zeer geschikt om uw huis van extra energie te voorzien, aangezien ze niet rechtstreeks op uw huis hoeven te worden aangesloten om te werken. Zo’n zonnestelsel wordt meestal direct op het dak van een gebouw geplaatst om de energie van de zon gedurende de dag te benutten en vervolgens wordt het ‘s avonds weer omgezet in energie om warmte te leveren.

Windenergie is een andere optie om te overwegen wanneer u kijkt naar uw opties voor verwarming en koeling in het westen. Het heeft veel voordelen ten opzichte van zonne-energie-installaties en is ook veel gemakkelijker te installeren. Als je in het zuidwesten van het land of in het binnenland van British Columbia woont, kun je overwegen om een ​​windturbine te installeren om je huis te verwarmen.

Het enige nadeel van het gebruik van een windturbine om je huis te verwarmen, is dat het wat meer tijd kost om de unit in bedrijf te stellen dan met zonnepanelen, maar het zal zeker helpen om de kosten van verwarming en koeling in de zomer te verlagen. omdat het de noodzaak van dure elektriciteit zal elimineren. Er zijn echter enkele voorschriften die vereisen dat turbines een bepaald minimum aan ruimte eromheen hebben om functioneel te zijn.

In West-Canada zijn er veel plaatsen die een grote toename van zonnetoepassingen doormaken vanwege de toenemende populariteit van zonne-energie, vooral in deze regio. Manitoba is een van de meest zonne-efficiënte gebieden in het hele land en daarom is het ook een populaire keuze voor mensen die zonne-energie-apparaten willen installeren in hun huis in het noordwesten van het land.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *