What Do I Need in Terms of Powering Cottage with Solar Power

Als je overweegt een huisje op het strand te bouwen, vraag je je misschien af ​​of je echt moet nadenken over wat ik nodig heb om het op zonne-energie te laten werken. Een huisje is tenslotte niet veel anders dan een huisje in het bos. Het verschil zit in het gebruik van elektriciteit.

Zonne-energie is niet alleen voor een huisje op het strand. Een huisje in het bos of in de achtertuin kan ook zonne-energie gebruiken voor stroom. Maar als ik mijn cottage van stroom wil voorzien, gebruik ik graag panelen. Dit komt omdat het draagbaar en gemakkelijk op te bergen is en door het huis kan worden verplaatst.

Het kan gemakkelijk worden verstopt achter een boom, onder een schuur of in een kast. U kunt deze panelen meenemen op pad of meenemen op uw boot. Ze kunnen gemakkelijk genoeg energie vasthouden om een ​​lamp, een paar apparaten en misschien zelfs een televisie van stroom te voorzien. De meeste van deze panelen zijn ongeveer 60 cm in het vierkant en 90 cm hoog. De reden dat ze draagbaar zijn, is dat u ze van de ene plaats naar de andere kunt vervoeren.

Wat deze stroombron ook uniek maakt, is dat je hem kunt bewaren in batterijen. U kunt voldoende energie opslaan om het grootste deel van uw huis te laten draaien. Dit kan helpen voorkomen dat u de stroombron die u hebt ingesteld te veel gebruikt. Je kunt een kleine batterij krijgen in de vorm van een zaklamp. Het is gemakkelijk te installeren en u kunt zelfs kits krijgen om het gemakkelijker te maken. U kunt kits vinden om slechts één lamp of meerdere lampen te maken.

Nadat u deze panelen hebt geïnstalleerd, is de volgende stap het vinden van een locatie waar u ze wilt plaatsen. Dit kan een kleine achtertuin in de voortuin zijn of een grote open ruimte achterin. Je kunt ze overal neerzetten met veel zon. Je wilt er zeker van zijn dat de panelen veel direct zonlicht krijgen. Hoe meer direct zonlicht ze hebben, hoe meer vermogen ze produceren.

De zonnepanelen die je plaatst, wekken elektriciteit op en slaan deze op in een accu. De batterijen bewaren ze totdat u ze opnieuw moet gebruiken. Hierdoor sla je genoeg energie op om de meeste huishoudelijke apparaten van stroom te voorzien. en om uw lichten ‘s nachts van stroom te voorzien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *